Информация за автобусна фирма Транс 5

 Автобусна фирма „ТРАНС – 5” ООД  има над 22 години опит в автобусните превози. Транс-5 започна с автобусна линия София-Петрич и постепенно с годините закупи нови автобуси и разви маршрути за гр.Гоце Делчев, гр.Сандански, гр.Благоевград, гр.Плевен, гр.Свищов, а в последствие до гр.Белене, гр.Бяла Слатина, гр.Кнежа, гр.Искър, гр.Стара Загора, гр.Сливен, гр.Созопол, гр.Приморско, гр.Китен.

         Автобусите са пътували и пътуват по линиите, като стриктно спазват маршрутните разписания и Законите за движение по пътищата.

         Водачите на автобуси са професионалисти и са винаги вежливи и приятно настроени към пътниците.

         През 2005г. фирмата придобива и международен лиценз и започва работа с водещи, лицензирани туроператори и туристически фирми, с които съвместно се провеждат екскурзии в страната и чужбина.

         С течение на времето поетапно се подменя автобусния парк и в момента фирмата разполага с над двадесет броя нови 48-местни, 32-местни и 20-местни автобуси, задоволяващи всякакви нужди.

         Автобусна фирма „ТРАНС – 5” ООД разполага със собствена сервизна база, в която служителите заедно с всички останали обслужващи звена се грижат за безаварийното и комфортно пътуване на всички ползващи услугите на фирмата.

         Във всеки един главен град по маршрутите има билетни каси, мобилно свързани, които ежедневно подават необходимата информация, нужна на пътуващите и желаещите да станат клиенти на "ТРАНС -5" ООД.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ "ТРАНС 5" ООД, БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ!